söndag 21 november 2010

Saga-sprall i tunnelbanan!

 Idag var det stadsutflykt som gällde. Saga var stolt och glad i sin nya fina Lindberg-mössa, och förutom presentshopping till hennes moster, lunch på Åhléns och lite nya kläder å grejer till mig och Tias var det ju kul att åka tunnelbana!
 I handen håller Saga ett litet paket som hon fick av några Coca Cola-människor i Kungsan. Saga hade fascinerat sett barn svischa förbi på skridskobanan och hennes ögon riktigt tindrade när vi kom till Cola-tältet-.
Hon hade dock redan fått en liten vit nalle av ett par förbipasserande tonårspojkar och när det visade sig att en exakt likadan nalle låg i paketet blev Saga arg.
 Hon är inne i en mammig period just nu vilket är lite farligt för min rygg eftersom jag får bära henne ofta... samtidigt som det är tråkigt för hennes kära pappa. Gosigt är det dock för mig!
 Och en solstråle har hon varit hela dagen. Hon är en oerhört älskad liten tjej. Förstås!
Jag och Saga sprallade av oss lite på tåget hem. Sen blev det clementinfika till Sagas förtjusning. Och till middag åt hon en och en halv frukostkorv!!! + lite gurkstavar, sås och potatis. Hon hade inte ätit mycket till lunch. Annars har hon riktigt bra matvanor!

I kväll har vi sett Sagas mormor i Kalla Fakta om Söderhamn och Sverige Demokraterna. Saga tittade med stora ögon, och min kära mamma levererade riktigt bra säg om den kusliga rasism som har växt fram i min födelsestad. Acsnittet kommer snart att finnas på TV4 Play för er som missat det.

Inga kommentarer: